Sotkamon Koiraharrastajat ry. viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan. Yhdistys on perustettu 26.11.1991 ja perustajajäseniä olivat: Leena Hänninen, Sirkka-Liisa Asp, Tiina Turunen, Raimo Turunen, Saara Lukkari, Leena Jorri, Kirsti Manninen, Tuovi Korhonen, Hanna Kemppainen, Ritva Härkönen sekä Anu Kyllönen. Perustavassa kokouksessa oli mukana myös kennelpiirin edustaja sekä Sotkamon Metsästyskerhon jäseniä. Yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja oli Saara Lukkari, sihteeri Ritva Härkönen ja rahastonhoitaja Tiina Turunen.

Yhdistys päätti järjestää yhdistetyn 20-vuotisjuhlaruokailun sekä pikkujoulun 09.11.2011 Pohjavaaralla Pitopalvelu Herkkusuun tiloissa. Ruokailuun saapuikin mukavasti porukkaa, kaiken kaikkiaan 27 hlöä !

Vietimme mukavan illan muistellen yhdistyksen alkuaikoja ja taivalta tähän päivään, syöden herkullista ruokaa, pyörittäen onnenpyörää, josta yhdistyksen sponsoroimana saattoi voitta itselleen koiramaisia palkintoja sekä  kisaillen tietokilpailuissa. Illan kuluessa vaihdettiin myös pikkujoulupaketteja. Juttua riitti koirista laidasta laitaan ja tunnelma oli leppoisa ja mukava !

LÄMMIN KIITOS KAIKILLE PAIKALLA OLLEILLE !

TOIVOTAAN, ETTÄ YHDISTYKSEN TOIMINTA JATKUU VIREÄNÄ VIELÄ SEURAAVATKIN 20-VUOTTA !